ibe_isi_bg

Akụkọ

Ngwa nke encoder na AGV na steering wheel
Nzube: tụọ ọsọ ịnya ụgbọ ala AGV na akụkụ eduzi mgbe ị na-atụgharị;
Tụta nkuku stewed nke steering wheel;Uru: obere nha, ịdị elu dị elu, nkwụsi ike dị mma, SSI dị ọnụ ahịa
Ụdị akwadoro: GMA-S3806-M12/13B4CLP-ZB;

Ma ị na-arụ ọrụ na ụgbọ ala na-eduzi akpaghị aka (AGV), Cart Guided Carts (AGC), Autonomous Mobile Robots (AMR), ma ọ bụ aha ndị ọzọ a na-eji, robots na robotics na-aghọwanye ihe dị mkpa maka ụlọ ọrụ, akụkụ na ihe ndị na-ebugharị. na gburugburu ebe ọ bụla site na nrụpụta ruo n'ụlọ nkwakọba ihe, ruo n'ụlọ ahịa ihe nri na-eche ndị ahịa ihu.

Iji hụ na nke ziri ezi, ọ dị mkpa na igwe ndị a na-akpaghị aka rụọ ọrụ ha nke ọma.Maka nke ahụ, ndị na-achịkwa chọrọ nzaghachi ngagharị ntụkwasị obi.Ma nke ahụ bụ ebe Encoder Products Company na-abata.

Nzaghachi ngagharị na-arụ ọrụ na ngwa ngagharị kwụụrụ onwe:
  • Bulite njikwa
  • Ụgbọ ala moto
  • Mgbakọ nchịkwa
  • Mbelata

Bulite njikwa

Ọtụtụ ụgbọ ala na ụgbọ ala akpaghị aka na-ebuli ihe na ngwaahịa na shelf, ala ụlọ nkwakọba ihe, ma ọ bụ ebe nchekwa ndị ọzọ.Iji mee nke ahụ ugboro ugboro na ntụkwasị obi, igwe ndị ahụ chọrọ nzaghachi ngagharị ziri ezi, nke ziri ezi iji hụ na ngwaahịa na ihe ga-enweta ebe ha kwesịrị ịga, na-emebibeghị.Ihe ngwọta waya eserese Gertech na-enye nzaghachi ngagharị a pụrụ ịdabere na ya iji hụ na ebuli na-akwụsị na ebe ziri ezi, ngwaahịa na ihe na-ebugharị n'enweghị nsogbu ebe ha kwesịrị ịga.

Nhọrọ nzaghachi ngagharị maka njikwa ebuli

Gertech na-ese ihe ntinye waya——arụmọrụ dị elu nwere nhọrọ nzaghachi zuru oke

Gertech Draw wire series, bụ ezigbo ihe ngwọta maka nzaghachi njikwa ebuli elu, dị na ntinye ntinye na ntinye koodu zuru oke na-enye ụkpụrụ nkwukọrịta CANopen®.

Nzaghachi moto

Ka ụgbọ ala na ụgbọ ala akpaghị aka na-agagharị n'ụlọ nkwakọba ihe na ụlọ ọrụ ndị ọzọ, moto ndị nọ n'ụgbọ ala na ụgbọ ala ndị a chọrọ nzaghachi mmegharị ahụ a pụrụ ịdabere na ya iji hụ na ha na-anọ n'okporo ụzọ njem / ebe a họpụtara, yana iji hụ na nkwụsị na mmalite ziri ezi.

Ngwa nzaghachi ngagharị nke Gertech na-enye nzaghachi ngagharị nke a pụrụ ịdabere na ya na moto maka ihe karịrị afọ 15.Ndị injinia anyị na ndị ọkachamara ngbanwe koodu na-aghọta ngwa moto yana otu esi achọpụta ngwaọrụ nzaghachi ngagharị ziri ezi maka nzaghachi moto.

A na-eji koodu ntinye maka nzaghachi moto

Ntụnye mgbakwunye aro oghere—— kọmpat, ihe nrụbama dị elu dị n'ime oghere oghere ma ọ bụ kpuru ìsì.

 

 

Nzaghachi zuru oke maka ọgbakọ ndị isi

Mgbakọ ndị na-eduzi chọrọ nkenke iji hụ na akụkụ steering ziri ezi na ụzọ ụgbọala.Ụzọ kacha mma iji hụ na nzaghachi ngagharị kwesịrị ekwesị na ngwa ndị a bụ iji koodu nzuzo zuru oke.

Ihe ngbanwe zuru oke na-eme ka ọnọdụ smart dị mma, na-enye ọnọdụ ziri ezi na ntụgharị ogo 360.

Gertech na-enye usoro ngbanwe zuru oke nke nwere ike inye nzaghachi ngagharị.

A na-eji koodu ntinye maka nzaghachi zuru oke

Ihe mkpuchi ụgbọ ala zuru oke——Kpọmpụta 38 mm kpuru isi nwere oghere nwere otu ntụgharị zuru oke


Oge nzipu: Feb-28-2022